Selecteer een pagina
Zoeken
Tekstgrootte
  • A  A  A  

Nivel: Burgerplatform Ambulancezorg

Ambulance Uitgesneden

Patiënten moeten erop kunnen vertrouwen dat zij goede zorg ontvangen. Ambulancezorg Nederland en de regionale ambulancevoorzieningen (RAV’s) willen inzicht krijgen in welke ideeën burgers over de ambulancezorg hebben. Het Nivel organiseert daarom een bijeenkomst om belangrijke thema’s binnen de ambulancezorg te bespreken, waaronder samen beslissen, tevredenheid van patiënten en samenwerking in de acute zorg. Voor de bijeenkomst worden ongeveer 30 mensen mét en zónder ervaring met ambulancezorg uitgenodigd. Wij zijn op zoek naar vijf mensen zonder ervaring met zorgverlening door een ambulance. 

Lijkt het je leuk om mee te denken?

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 19 september 2022 van 10:30-15:30 uur bij onderzoeksinstituut Nivel in Utrecht. Tijdens de bijeenkomst wordt in korte presentaties informatie gegeven over de ambulancezorg, waarna je onder begeleiding in kleine groepjes over de ambulancezorg verder praat of opdrachten maakt.
Wanneer je deelneemt aan deze bijeenkomst krijgt je een vergoeding van 50 euro in de vorm van (VVV) cadeaubonnen. Uiteraard worden je reiskosten ook vergoed. Daarnaast wordt tijdens de bijeenkomst voor eten en drinken gezorgd. Deelnemers van eerdere bijeenkomsten vonden het erg leuk om hun mening te kunnen delen over niet alledaagse onderwerpen van gesprek.

Aanmelden of vragen

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Jamie van Someren (j.vansomeren@nivel.nl) of Nanne Bos (n.bos@nivel.nl), onderzoekers bij het Nivel.
Aanmelden kan bij Rosalie Visser van Zorgbelang Groningen, mail: r.visser@zorgbelang-groningen.nl.
Wij horen graag vóór 30 augustus 2022 of je wilt deelnemen.