Selecteer een pagina
Zoeken
Tekstgrootte
  • A  A  A  

Online onderzoek ‘In gesprek over straks’. Ben jij voorbereid op je laatste levensfase?

Waarom bereiden we ons vaak wel goed voor op belangrijke gebeurtenissen zoals een geboorte of huwelijk, maar vaak niet of nauwelijks op de laatste fase van ons leven? Vroeger of later krijgen we hier allemaal mee te maken en dan zijn er verschillende keuzes te maken. Bijvoorbeeld: welke zorg wil ik dan nog wel of juist niet meer? Wie mag er voor me beslissen, mocht ik dat zelf niet meer kunnen? Met wie praat ik hierover en waar vind ik (meer) informatie?

Zorgbelang Groningen wil graag weten of en hoe inwoners van de provincie Groningen zich voorbereiden op hun laatste levensfase. Wat helpt om hiermee aan de slag te gaan? We horen dit alles graag via de online vragenlijst ‘In gesprek over straks’. Deze kun je invullen voor jezelf, als naaste of als mantelzorger. Dit kost ongeveer 15 tot 20 minuten en kan tot 27 november.

Je gegevens worden anoniem verwerkt. We gebruiken de uitkomsten voor én delen ze tijdens de Themabijeenkomst ‘In gesprek over straks’ op donderdagmiddag 7 december in Zalencentrum Gorechthuis in Haren. Daarnaast gebruiken we de uitkomsten van het onderzoek en de themamiddag om – samen met andere partijen – de informatie en ondersteuning rond het voorbereiden op de laatste levensfase te verbeteren.

handen die iets intypen op een laptop