Vacatures

Vacature Kantinemedewerker (vrijwilliger)

Wij zoeken z.s.m. een vrijwilliger voor onze kantine. Werkzaamheden zijn (onder andere) het verzorgen van koffie en thee (ook bij vergaderingen), opruimen van de kantine en het doen van boodschappen.
Werktijden en -dagen in overleg. Neem voor meer informatie contact op met Jannie Scholma: j.scholma@zorgbelang-groningen.nl of bel 050-571 39 99.

Vacature Cliëntenraad Coöperatie Dichtbij

De cliëntenraad van Coöperatie Dichtbij is op zoek naar nieuwe leden om de raad te versterken. Coöperatie Dichtbij vindt dat iedereen, ongeacht de zorg- of hulpvraag, veilig thuis moet kunnen blijven wonen maar ook thuis moet kunnen sterven. Daarom bieden zij verzorging, verpleging en begeleiding in de thuissituatie. Met aandacht voor de cliënt, in contact met diens omgeving en met deskundigheid.
De cliëntenraad doet een oproep aan een ieder die mantelzorger is (geweest), aan cliënten, nabestaanden of mensen die een andere betrokkenheid hebben bij de zorg en die de coöperatie kritisch willen volgen en adviseren vanuit cliëntperspectief. 

Vacature Vrijwillige coach Onderling Sterk afdeling Leek-Tolbert

De afdeling Leek-Tolbert van Onderling Sterk - provincie Groningen zoekt een vrijwillige coach. Onderling Sterk is in de provincie Groningen dé onafhankelijke belangenvereniging dóór en vóór mensen met een verstandelijke beperking. De coach ondersteunt de Onderling Sterk leden bij het besturen van de afdeling en stimuleert en helpt bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten.