Agenda

Conferentie ‘Dit kan toch niet de bedoeling zijn?’ en uitreiking Akkie Hofstee-prijs 2017

Een inspirerende conferentie over de kloof en noodzakelijke verbinding tussen de systeemwereld (van instituties, protocollen en beleid) én de leefwereld: de dagelijkse praktijk in zorg en welzijn waar zorggebruikers en -verleners mee te maken hebben en elkaar ontmoeten. Aan het eind van de conferentie zal voor de vierde keer de Akkie Hofstee-prijs worden uitgereikt. 

De conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door het UMCG, OZG, Martini Ziekenhuis, Ambulancezorg Groningen, Certe en de provincie Groningen.
Meer informatie en aanmelden

Academie Zorgbelang: Themabijeenkomst ‘Positieve gezondheid’

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op het nieuwe gezondheidsconcept Positieve Gezondheid en vervolgens in gesprek over de betekenis van dit concept voor uzelf. 
Meer informatie en aanmelden

Gemeente Delfzijl - Informatiemarkt Dementie

Op dinsdag 14 november organiseert de gemeente Delfzijl een informatiemarkt over dementie voor alle inwoners van Delfzijl en omgeving. Heeft of kent u iemand in uw omgeving met dementie? Bent u mantelzorger of betrokken als professional of gewoon geïnteresseerd in het onderwerp, dan bent u van 18.45 tot 21.30 uur welkom in Theater & Congrescentrum De Molenberg te Delfzijl. Aanmelden is niet nodig.

Academie Zorgbelang: Themabijeenkomst 'Raadplegen van je achterban'

Tijdens deze themabijeenkomst maakt u kennis met verschillende raadplegingsmethoden die u kunt gebruiken om de wensen en ervaringen van uw achterban/patiënten/cliënten te verzamelen ten behoeve van onder andere beleidsontwikkeling en kwaliteitsverbetering.
Meer informatie en aanmelden

Deel deze pagina