Selecteer een pagina
Zoeken
Tekstgrootte
  • A  A  A  

zaVie: Seniorenconferentie ‘Heft in eigen hand’

Voorkant uitnodigingHoe oefenen we invloed uit op gemeenten, maatschappij en politiek? Daarover gaat de tweede Seniorenconferentie van zaVie op donderdag 9 juni in Cultuurhuis ‘De Klinker’ in Winschoten.
De conferentie is bedoeld voor organisaties, hun leden en belangstellenden die zich inzetten voor de belangen van senioren. De middag is een vervolg op de eerste conferentie in 2019 die in het teken stond van kennismaking. Door corona heeft het even geduurd voordat aan deze geslaagde bijeenkomst een vervolg kon worden gegeven, maar binnenkort is het dus zo ver!

Thema
Het thema voor de conferentie is in 2019 al bedacht. Hoe kun je invloed uitoefenen bij gemeenten, maatschappelijke organisaties, bedrijven en in de politiek? Wat is het nut van beïnvloeding en welke goede voorbeelden zijn er? Meer informatie over het programma en de sprekers vind je in de Uitnodiging seniorenconferentie 9 juni.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 3 juni bij Rosalie Visser, r.visser@zorgbelang-groningen.nl onder vermelding van: aanmelden seniorenconferentie.