Selecteer een pagina
Zoeken
Tekstgrootte
  • A  A  A  

Doktersdienst Groningen zoekt leden voor de cliëntenraad

Logo Doktersdienst GroningenIn 2022 wil Doktersdienst Groningen (DDG) een cliëntenraad instellen, zodat de stem van de patiënt structureel geïntegreerd wordt in de organisatie. Zorgbelang Groningen ondersteunt bij het instellen van de cliëntenraad.

Wie/wat is Doktersdienst Groningen?

DDG heeft vijf locaties in de provincie Groningen en kop van Drenthe. Op elke locatie levert DDG in de avond, nacht, weekenden en tijdens feestdagen spoedeisende huisartsenzorg.

Wat doet de cliëntenraad DDG?

De cliëntenraad behartigt de collectieve belangen van alle (toekomstige) cliënten van DDG met aandacht voor patiënttevredenheid en -participatie. De cliëntenraad toetst het beleid van DDG en adviseert, gevraagd en ongevraagd, vanuit het perspectief van de patiënt (en naasten). Hiervoor heeft de cliëntenraad regelmatig overleg met de directie en/of het bestuur van DDG.

Gevraagd: enthousiaste cliëntenraadsleden die patiënten van DDG een stem willen geven

DDG zoekt vijf enthousiaste cliëntenraadsleden en één onafhankelijke voorzitter. Ligt je hart bij de huisartsenspoedzorg? Wil je bijdragen aan kwaliteit van zorg vanuit patiëntperspectief? Kun je goed samenwerken en verbinden? Dan is lidmaatschap van de cliëntenraad van DDG misschien iets voor jou!

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website van DDG of in:

Procedure

Reageren kan vóór 17 januari 2022. Stuur hiervoor je sollicitatie (beknopte motivatiebrief en cv), naar Sanne Terpstra, projectleider bij Zorgbelang Groningen, via s.terpstra@zorgbelang-groningen.nl.
De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op 7 en 8 februari 2022.