Selecteer een pagina
Zoeken
Tekstgrootte
  • A  A  A  

Meldactie ‘Tweede coronagolf’, wat zijn de gevolgen van de tweede golf voor jouw zorg en leven? Deel je ervaringen!

Coronavirus; rood virusbolletje op een blauwe achtergrondUpdate: deze meldactie is gesloten!

Het dagelijkse aantal coronabesmettingen schommelt en de druk op de (ziekenhuis)zorg blijft ook in deze ’tweede golf’ groot. Daarom zitten we nog altijd in de gedeeltelijke ‘lockdown’. Zorgbelang Groningen, Platform Hattinga Verschure en zaVie horen graag welke gevolgen dit alles heeft voor jouw zorg en leven.

Wat zijn jouw ervaringen?

Maak jij je zorgen over ‘de tweede golf’ en ervaar jij deze als beklemmend? Heb je te maken met het afzeggen van afspraken, het uitstellen van behandelingen of een langere wachttijd? Gaat je consult via beeldbellen en hoe bevalt dat? Hoe zit het met bezoekersregelingen in verpleeghuizen en met dagbesteding, worden deze weer beperkt? Heb je weer (of nog) meer mantelzorgtaken? En hoe ervaar je dit alles?

Vertel je verhaal!

Je kunt deze en andere signalen, maar ook vragen, zorgen en goede initiatieven delen:

  • via de online vragenlijst ‘Tweede coronagolf’;
  • per mail naar meldpunt@zorgbelang-groningen.nl;
  • telefonisch op 050 571 39 99. Het Meldpunt is maandag t/m donderdag ’s ochtends bereikbaar van 9.00 tot 13.00 uur. Het kan voorkomen dat je contact krijgt met het antwoordapparaat, dan bellen we je terug. Dit doen we ook wanneer je buiten bereikbaarheidsuren contact met ons opneemt.

Wat doen we met jouw verhaal?

We bundelen alle ervaringen en geven deze via de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd door aan het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast delen we ze met zorgaanbieders, provincie, gemeenten en zorgverzekeraar. Om ervan te leren én te inspireren. Jouw verhaal is dus belangrijk, doe je (weer) mee?