Selecteer een pagina
Zoeken
Tekstgrootte
  • A  A  A  

Vacature: nieuwe bestuurder gezocht

Advertentie BestuurderWegens het vertrek van onze directeur-bestuurder Edwin Klok per 1 april, zijn we op zoek naar een nieuwe bestuurder. In deze functie ben je het boegbeeld van onze organisatie en zo treed je ook naar buiten. Je weet zinvolle samenwerkingen aan te gaan met andere partijen, deze vorm te geven en je neemt ons team daarin mee. Je legt de (bestuurlijke) basis voor een zich stevig profilerende organisatie, die laat zien wat de organisatie te bieden heeft.

We verwachten dat je medewerkers, koepels, adviesraad en de Raad van Toezicht constructief betrekt vanuit hun rol en verantwoordelijkheden bij het ontwikkelen en uitvoeren van het strategisch beleid. Je kunt daarbij rekenen op een team met inspirerende collega’s. Een team dat zich steeds wil verbeteren en waarbinnen iedereen een rol heeft, kijkend naar zijn/haar talenten, kennis en vaardigheden. Aan jou de taak om mensen uit te dagen en om de potentie die in de organisatie aanwezig is, meer te benutten. Je stelt heldere kaders en organiseert de verbinding en uitwisseling tussen de teams. Je hebt, in samenwerking met de medewerkers, een belangrijke rol in het voortzetten van de ingezette cultuurverandering.

We zijn op zoek naar iemand die affiniteit heeft met de zorgwereld, zich betrokken voelt bij het cliëntenbelang, inhoud kan geven aan maatschappelijk ondernemen, lef heeft, inspirerend en een sterke netwerker is. Je hebt gevoel voor maatschappelijke ontwikkelingen en beschikt over aantoonbare ervaring als integraal verantwoordelijke in een zorg-/maatschappelijke organisatie. Daarnaast heb je aantoonbare kennis en ervaring met financiële bedrijfsvoering (aanbestedingen, projecten, kostprijs). Vanzelfsprekend beschik je over een strategische lange termijnvisie op maatschappelijke ontwikkelingen en weet die te vertalen naar het werkveld van Zorgbelang.

Meer informatie over de functie en de wijze waarop je kunt reageren, vind je op de website van Talent Performance. Reageren kan tot uiterlijk 31 maart.