Selecteer een pagina
Zoeken
Tekstgrootte
  • A  A  A  

Wat zijn jouw ervaringen met jeugdhulp? Vertel je verhaal!

Zorg Voor De Jeugd

In de gemeente Westerkwartier doet Zorgbelang Groningen mee aan het traject ‘Leren en Verbeteren met Ervaringen’. Dit traject wordt door het Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd gefaciliteerd. Op basis van concrete ervaringen werken we aan het verbeteren van jeugdhulp, zo kunnen kinderen, jongeren en gezinnen die met jeugdhulp te maken hebben, toch een zo gewoon mogelijk leven leiden.

Via een online vertelpunt horen we nu graag ervaringen uit de hele provincie Groningen met jeugdhulp. En van alle betrokkenen: kinderen en jongeren zelf, van ouders/verzorgers of andere volwassenen, vrienden en familie rondom de jeugdigen, maar ook van professionals in de zorg, in het onderwijs, in de wijk, etc. Alle ervaringen rond dit thema samen geven het juiste beeld van de jeugdhulp in Groningen en op basis daarvan maken we samen jeugdhulp beter.

Deel je ervaring!
Heb jij ervaring (gehad) met jeugdhulp? Wat gaat goed? En wat kan beter? Welke ervaringen met jeugdhulp zijn je bijgebleven? Wat gebeurde er toen? Het gaat hierbij om situaties met kinderen, jongeren of gezinnen. Deel je ervaring via de vragenlijst op het online vertelpunt. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten maar is ook afhankelijk van hoe uitgebreid je over je ervaring vertelt. Wil je meerdere ervaringen delen, dan kun je de vragenlijst ook meerdere keren invullen. Doe je mee?